FRI FRAGT - BESTIL INDEN KL 15.00 - SENDES SAMME DAG
Menu
 • Hurtig levering
  1-2 arbejdsdage

 • Gratis fragt*
  på ordre fra 399 kr

 • Fri ombytning
  indtil du er tilfreds

 • Stort udvalg
  af træningstøj til kvinder

Ofte stillede spørgsmål

Rapidwear Rapid Wear Activewear Fitnesswear
1. Hvordan er størrelserne?
Rapid Wear er helt normale i størrelserne, så vi anbefaler derfor at du tager den størrelse som du også bruger i dit andet tøj. Står du i mellem to størrelser anbefaler vi at du tager den største. Du kan se vores størrelsesguide her.

2. Hvordan returnere jeg?
Alt hvad du skal vide om returnering kan du finde her.
Tryk blot på “Åben returportal” og følg vejledningen.

3. Jeg har sendt mine bukser retur - hvornår får jeg svar/pengene tilbage?
Benytter du vores returportal til at sende dine bukser retur eller til ombytning kan du bruge dit pakkenummer til at spore pakken. Pakkenummeret er det lange nummer under stregkoden. Du kan spore pakken her. Fra den dag vi modtager din pakke kan behandlingstiden vare op til 14 dage. 

4. Hvordan foregår en ombytning?
Vi tilbyder gratis ombytning til en anden størrelse eller en anden model. Du skal blot skrive en mail ind til os på info@rapidwear.dk med dit ordrenummer - så hjælper vi dig i gang.

5. Hvor finder jeg mit ordrenummer?
Kort efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på den mail du har oplyst. Der står et nummer der starter med "RW" efterfulgt af 7 cifre i overskriften på denne ordrebekræftigelse. Dette er dit ordrenummer. 

6. Hvad skal jeg vedlægge når jeg sender en reklamation til jer? 
Når du sender en reklamation til os skal du selv lægge ud for fragten. Bliver reklamationen godkendt refunderer vi fragten til dig. Det er dog vigtigt, at du vedlægger en faktura/kvittering for din forsendelse og dine kontooplysninger. Benytter du vores returportal skal du også vedlægge faktura, da vi ikke kan finde dig i vores system selvom du har købt din retur gennem os. 

Vær de første der modtager vores nyheder, eksklusive kampagner og VIP-fordele til udsalg.
Hvis du tilmelder dig nu, får du 10% rabat på dit første køb!